GRATIS VERZENDING VANAF €50,- | BINNEN 2 - 5 WERKDAGEN IN HUIS | EXCLUSIEVE HOEKJES OP=OP

5 TIPS voor een HOTEL CHIQUE interieur

Gepubliceerd op 23 januari 2023 om 19:36

Kan jij af en toe ook hélemaal wegdromen van die mooie hotelkamers tijdens het boeken van een vakantie? In dit blog lees je hoe je deze hotelchique vibe ook bij jou thuis in jouw interieur brengt. 

Hotelchique, een van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd! Het is geïnspireerd op de stijl en sfeer van een hotelkamer en kan worden bereikt door het gebruik van specifieke kleuren, materialen, verlichting en accessoires.

Het idee van een luxueuze en ontspannende sfeer in een huis, zoals die van een hotelkamer, is wel een gewilde optie voor veel mensen die hun huis willen opfrissen. Mede de groeiende populariteit van thuiswerken en het verlangen naar een comfortabelere en aangename woonomgeving, heeft dit versterkt. 
Een hotelchique interieur creëren in huis is een geweldige manier om een gevoel van luxe en elegantie te creëren. Hieronder zijn enkele tips om je te helpen uw huis een hotelachtige sfeer te geven:

 

  1. Kies neutrale kleuren. Hotelkamers zijn vaak gedecoreerd met zachte, neutrale kleuren zoals beige, grijs en wit. Dit creëert een rustige en ontspannende sfeer. Probeer deze kleuren in uw huis te gebruiken voor de muren, vloerbedekking en gordijnen.

  2. Voeg luxe materialen toe. Hotelkamers zijn vaak voorzien van luxe materialen zoals zijde, leer en velours. Voeg deze materialen toe aan uw huis door middel van kussens, gordijnen, meubels en accessoires.

  3. Voeg decoratieve verlichting toe. Een goed verlichtte kamer is essentieel voor een hotelchique interieur. Voeg tafellampen, vloerlampen en wandlampen toe om een warm en gezellig gevoel te creëren.

  4. Voeg decoratieve accessoires toe. Hotelkamers zijn vaak voorzien van decoratieve accessoires zoals kunstwerken, vaasjes en boeken. Voeg deze items toe aan uw huis om een gevoel van elegantie te creëren. Vind je het lastig om te bepalen wat voor accessoires goed bij elkaar passen? Neem dan eens een kijkje bij de kant-en-klare ACCESSOIRES PAKKETTEN uit onze webshop.

  5. Maak gebruik van hoogwaardige beddengoed. Een goed bed is een van de belangrijkste aspecten van een hotelkamer. Investeer in hoogwaardig beddengoed, zoals hoogwaardige dekbedden en kussens, om uw slaapkamer een hotelachtige sfeer te geven.

Door deze tips op te volgen, kun je jouw huis een hotelchique interieur geven dat rustig, elegant en luxueus is. Vergeet niet dat kleine details net zo belangrijk zijn als grote veranderingen en dat een goed uitgedacht concept kan helpen. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@thoekjevan.nl. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.