GRATIS VERZENDING VANAF €50,- | BINNEN 2 - 5 WERKDAGEN IN HUIS | EXCLUSIEVE HOEKJES OP=OP


MAAK KENNIS MET ONS! 


Gezellige knusse hoekjes in huis, we love it! Eens in de zoveel tijd schuiven we met al onze accessoires om weer een nieuw gezellig hoekje samen te stellen. Maar toen wij voor het nieuwe huis van onze ouders een hoekje met accessoires samenstelden, kwamen wij erachter dat wij iets misten: kant-en-klare accessoires pakketten.  We waren enorm aan het puzzelen met welke items leuk bij elkaar pasten en zochten vele winkels af; dat kan anders dachten wij! 

Daarnaast hadden we beide al een tijdje de droom om een eigen onderneming te starten. Dus één en één is twee! Meteen waren we dolenthousiast en gingen we aan de slag en hóe leuk is het om dit avontuur als zussen aan te gaan. 

Zo ontstond ook onze missie: het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om op een betaalbare manier jouw interieur nóg meer sparkle te geven. Zo zorgen wij ervoor dat je tijd en geld bespaard en je een hele hoop minder keuzestress hebt! Daarnaast is het superleuk om cadeau te doen, maar voor jezelf mag natuurlijk ook ;) 

En nu staan we hier! Onze dromen en plannen voor onze onderneming zijn groots. The sky is not the limit zeggen we ook wel. 

Heel veel liefs, 

Michelle & Chantal 

 

 

Heb je een vraag, opmerking of wil je ons graag wat laten weten? Neem gerust contact met ons op!