GRATIS VERZENDING VANAF €50,- | BINNEN 2 - 5 WERKDAGEN IN HUIS | EXCLUSIEVE HOEKJES OP=OP

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden met je nieuwe hoekje? Geen probleem, we komen heel graag met je in contact op dit op te lossen. Wij zijn tenslotte pas blij, als jij dat ook bent! Hieronder kan je alles vinden met betrekking tot ons retourbeleid. 

 

IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN, HOE DOE IK DIT?

Je kunt jouw bestelling, op eigen kosten en in de originele verpakking, binnen 14 dagen retourneren mits het aan onze retourvoorwaarden voldoet.
Meld je retourzending eerst even aan in onze retourportal via onderstaande button!

 

Stap 1: Log in de retourportal in met jouw postcode en ordernummer / Track & Trace.

Stap 2: Geef aan welke items je wilt retourneren en om welke reden.

Stap 3: Selecteer de vervoerder waarmee je jouw pakket wilt verzenden.

Stap 4: Betaal direct voor verzending van het pakket. Wanneer je in de portal afrekent, kost dit €6,10 per pakket.

Stap 5: Na betaling kun je jouw retourlabel downloaden en uitprinten.
Plak deze op je pakket en laat deze scannen bij de door jouw gekozen vervoerder.

 

Wij streven er naar om jouw retourzending na ontvangst zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 werkdagen, te verwerken en terug te betalen!
We adviseren om jouw Track & Trace code goed te bewaren om jouw zending te volgen.

 

RETOURVOORWAARDEN

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. 

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant.
  • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden. 
  • Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.

 

CONTACT US

Mocht iets niet duidelijk zijn, schroom niet om contact met ons op te nemen. We helpen je heel graag. 


HERROEPINGSTERMIJN

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een derde (buren e.d.), die niet vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Je kunt de producten retour melden in onze retourportal. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. 


Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping: als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan bij 't Hoekje van, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je de betaling hebt gedaan als deze is uitgevoerd met iDeal.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

 

Retouradres: 

't Hoekje van
Kanseliersplein 90 
5223 LV Den Bosch

Let op! Dit is geen bezoekadres.